ויולה אירועים - כיבוד להרמת כוסית לחג
דף הבית >> כיבוד להרמת כוסית לחג
 

תקופת החגים היא אחת התקופות הכי אהובות בשנה, תקופה שבה רובינו נמצאים עם המשפחה ונהנים ממזג אוויר נוח יחסית אחרי הקיץ המעיק של יולי אוגוסט. וכמובן שישנם גם חגים בהמשך השנה גם כאשר מדובר על העבודה והחברים למשרד, יש הרבה מאוד אירועים בהם חוגגים את החגים, לדוגמה, בראש השנה, לפני חול המועד וכו'. בדרך כלל האירועים האלו נתפסים כמעיקים וככאלו שרק צריך להשתתף בהם בשביל להפגין נוכחות ולחכות שיסתיימו כמה שיותר מהר...
אז איך אפשר להפוך את האירועים האלו לקצת יותר אטרקטיביים? פשוט מאוד – לבחור כיבוד להרמת כוסית לחג שכולם לא ירצו להפסיק לאכול! היום כבר לא צריך להסתפק בקרקרים יבשים וגבינת שמנת, והדבר הכי חם הוא פינגר פוד. פינגר פוד הוא למעשה כינוי לכל מה שאפשר לאכול בידיים, או בעזרת קיסמים ומזלגות קטנים. בקיצור, כל מה שלא דורש לשבת ליד שולחן...
פינגר פוד הוא גם מושלם עבור מי שרוצה לשמור על הגזרה: כל אחד יכול להחליט כמה בדיוק הוא רוצה לאכול וממה הוא רוצה לטעום:

אז מהו הפינגר פוד הכי פופולארי?

  • קישים ממולאים בירקות
  • מאפים, קציצות ולביבות צמחוניים / טבעונים
  • פוקצ'ות ולחמים איכותיים בליווי ממרחים
  • מגשי סושי עם או בלי דגים
  • ממולאים ואנטיפסיטי
  • סלטים מכל הסוגים והמינים, ובעיקר סלטי בריאות וסלטים אסייתיים שנתפסים כאטרקטיביים יותר
  • מתוקים:בראוניס , טראפלס, פרלינים, מיני מוס ועוגת שונות

איך אפשר להיות בטוחים שאירוע הרמת הכוסית יצליח?

לבחור ברמת הכשרות המתאימה– יש שירותי קייטרינג ברמות שונות של כשרות, לא תמיד צריך לבחור ברמת הכשרות הכי מחמירה, והדבר תלוי בעיקר באוכלוסייה המקומית ואופי האזור.
לתכנן היטב את מקום האירוע– לא בכל העסקים יש חדר ישיבות, ולכן לפעמיים כדאי לשכור חדר או משרד בבניין קרוב. תמיד אפשר לבקש ייעוץ מחברת הקייטרינג עצמה לגבי כמות הכיבוד המתאימה.
בחרו מאכלים פופולאריים– כמו שכתבנו למעלה, יש מנות שכולם כנראה יאהבו ויש מנות עם גוון עדתי או שילובים שלא כולם אוהבים. בקייטרינג שמיועד למשרד, רצוי שלא להתפרע יותר מדי...
משקאות– לאירוע הרמת כוסית לא צריך מן הסתם קוקטיילים או בר שייקים, אבל עדיין יש כמה דרכים יצירתיות לדאוג גם למי שלא אוהב משקאות קלים או משקאות דיאטטיים. לדוגמה, אפשר להציע חליטות חמות או קרות תוצרת בית, תה ירוק, מיצים סחוטים במקום מפירות העונה (לרוב מספיקה מכונה בודדת) וכמובן כוסות קטנות של יין.